Despre noi

Utilaje de calitate pentru fermieri profesioniști! Acesta este motto-ul, dar și scopul nostru, de aceea prin ceea ce oferim clienților noștri încercăm să pregătim fermieri care să lucreze la cel mai înal nivel având utilaje de cel mai înalt nivel.

Compania noastră este importator oficial al unor brand-uri de top, atât în industria agricolă, cât și cea forestieră. Comercializăm utilaje cu o istorie și o experiență bogată ceea ce asigură o calitate superioară, precum Lindner, Formiko, Krpan, Regent sau Hauer. De asemenea, în funcție de dorințele clienților noștrii și datorită strategiei noastre de a soluționa orice solicitare a clienților noștri, putem asigura și furnizarea altor mărci de utilaje preferate de ei.

Sediul firmei noastre îl găsiți în Hațeg, str. Progresului, nr. 35A, jud. Hunedoara, având datele de înregistrare în Registrul Comerțului sub numărul J20/541/2010 și CUI RO27165213. Totodata puteți intra în contact cu noi pe adresa de e-mail office@niro-stahl.ro sau la nr. de telefon +40 765 709 669, unde puteți primi informații și oferte personalizate despre utilajele și echipamentele noastre.

Calitate

Experiența producătorilor noștrii este un atu formidabil ce oferă o siguranță a calității. Originea utilajelor comercializate de noi este de asemenea foarte importantă, acestea provin din țări cu o istorie bogată în domeniu.

Service

Service-urile utilajelor noastre sunt întodeauna caracterizate de promptitudine și seriozitate. Contractele noastre cu furnizorii oferă clienților noștrii siguranța celor mai rapide soluționări la problemele posibile.

Livrare

Livrarea utilajelor se realizează în cel mai scurt timp posibili în funcție de disponibilitatea producătorului. Asigurăm o comunicare promptă și transparentă atât cu clienții, cât și cu furnizorii noștri în scopul găsirii soluților optime.

PASUL 1

PASUL 1

ALEGE PRODUSUL CARE DE INTERES

PASUL 2

PASUL 2

CERE O OFERTĂ PERSONALIZATĂ

PASUL 3

PASUL 3

ACHIZIȚIONEAZĂ PRODUSUL ALES