Lindner Unitrac 102s

Utilajele Lindner Unitrac sunt universal utilizabile, de la transport la agricultură și silvicultură, întreținerea mediului înconjurător până la serviciul comunal și de deszăpezire.

Cu o sarcină utilă de până la 5.000 kg și o greutate remorcabilă de 10.000 kg, Unitrac este potrivit și  pentru lucrări grele de transport, păstrând capacitate deplină de adaptare la teren dificil/accidentat.

Toate utilajele marca Lindner sunt caracterizate de confort având o orientare clară sper îndeplinirea unei experiențe cât mai plăcute și facile. Sistemul de încălzire  suflant în 3 trepte asigură aer curat temperat în mod optim. Opțional este disponibil și un sistem de aer condiționat de mare putere, care este amplasat în pavilionul cabinei, economisind astfel spațiu. În cabina confortabilă aveți totul sub privire. Oglinzile retrovizoare cu semnalizatoare suplimentare integrate sunt reglabile electric și cu încălzire electrică. Volanul poate fi adaptat prin reglarea înălțimii și înclinației.

Pe bordul central de informare sunt prezentate clar informații importante privind autovehiculul, cum sunt viteza, turația motorului, capacitatea rezervorului, temperatura apei de răcire și toate afișajele de control.

Circuitul hidraulic frontal este deservit confortabil cu ajutorul unui Joystick. În spațiul frontal pentru atașare sunt prevăzute opțional în acest sens 2 aparate de dirijare cu efect dublu (din care unul cu poziție plutitoare).

Modelele Unitrac ale mărcii Lindner dispun de o suspensie hidraulică patentată cu reglare de nivel. În ciuda capacității extreme de adaptare la teren dificil, confortul asigurat de suspensie este aproape la nivelul celui a unui autoturism. Unitrac îndeplinește deja astăzi Directiva-UE strictă privind solicitarea datorată vibrațiilor la locul de muncă (2002/44/CE).

În ce privește tracțiunea, Unitrac este disponibil opțional cu tracțiune pe toate roțile. Prin resetarea confortabilă și acustică de siguranță, deservirea este simplă și confortabilă. Tracțiunea pe toate roțile poate fi decuplată în orice poziție a roților. Sistemul blochează tracțiunea pe osiile din spate automat când roțile se află din nou în punctul 0.

Modelele Unitrac 82s și 102s folosesc un motor de 3 litri Turbodiesel care realizează 72 kW / 98 CP și 340 Nm moment de rotație la 1400 U/min. Agregatul îndeplinește criteriile de poluare EURO 5 și din acest motiv este potrivit în special pentru utilizarea intraurbană, unde este necesar un moment de rotație redus.

Lindner Unitrac dispune în dotarea de serie de o cutie de viteze divizată, integral sincronizată cu 16/16 trepte de viteză. La cerere sunt disponibile 20 de trepte de viteză de înaintare și de marșarier, inclusiv versiunea vitezei de mers foarte încet (400 m/h).

La alegere, viteza din construcția autovehicului poate fi de 30, 40 sau 50 km/h. La arborele de priză de forță central și posterior se poate selecta între 540 și 1000 U/min.  Viteza arborelui de priză de putere frontal opțional este 1000 U/min.

Autovehiculul dispune permanent de tracțiune pe toate roțile. Diferențialele închise longitudinale și posterioare, din dotarea de serie, precum și diferențialul închis pentru partea frontală, disponibil opțional, pot fi acționate sub sarcină prin apăsare de buton.

 • Instalație hidraulică EHL
 • Pompă de injecție Common Rail
 • 4x4
 • Suspensie hidraulică
 • Filtru de particule
 • Motor Perkins Turbodiesel
 • Cabină basculabilă
 
 

Specificații

 • ModelModel: Unitrac 102s
 • CombustibilCombustibil: Diesel
 • Capacitate cilindricăCapacitate cilindrică: 2970
 • Cai putereCai putere: 98
 • CondițieCondiție: Nou
 • StocStoc: La comandă
 • Tip prețTip preț: Negociabil
 • GaranțieGaranție: 3 ani

Alte produse

Poate vei fii interesat