Termeni și condiții

CLAUZE GENERALE

Ati accesat pagina www.niro-stahl.ro – o platformă web de listare de produse și servicii care are ca scop intermedierea comunicării dintre S.C. NIRO STAHL IMPEX S.R.L. și cumpărători, adresată persoanelor fizice și/sau juridice interesate să cumpere produse și servicii.

www.niro-stahl.ro (numit în cele ce urmează și “Site-ul” sau “NIRO STAHL”).

Denumirea “Utilizator” va fi folosită pentru a descrie o persoană, fizică sau juridică, care în nume propriu sau în numele entităților pe care le reprezintă, accesează, se înregistrează și utilizează functionalitățile Site-ului, indiferent dacă este sau nu înregistrată.

Termenii și condițiile de utilizare (sau “Acordul”) descriu modul în care se utilizează pagina web www.niro-stahl.ro și conțin reguli obligatorii, aplicabile oricărei persoane fizice sau juridice care utilizează serviciile Site-ului.

APLICAREA ȘI ACCEPTAREA TERMENIILOR ȘI CONDIȚIILOR

Prin utilizarea și/sau vizitarea Site-ului incluzând tot conținutul pus la dispoziție prin intermediul domeniului www.niro-stahl.ro, Utilizatorul este de acord cu acești Termeni și condiții.

S.C. NIRO STAHL IMPEX S.R.L. își rezervă dreptul de a modifica termenii și condițiile de utilizare a Site-ului fără a notifica expres și în prealabil utilizatorii săi, orice modificare având efect din momentul postării pe Site. Vă rugăm să revedeți periodic termenii și condițiile de utilizare pentru a fi informați în legătură cu eventualele modificări. În condițiile în care nu veți mai fi de acord cu prevederile acestora, vă rugăm să nu mai accesați/folosiți serviciile www.niro-stahl.ro.

Prezentul Acord se aplică tuturor Serviciilor oferite prin intermediul siteu-lui nostru, aceasta venind în completarea termenilor și condițiilor de utilizare a fiecărui Serviciu. Dacă totuși între prevederile acestui Acord și termenii și condițiile unui serviciu apare un conflict sau o incompatibilitate, acesta va fi rezolvat pe o cale favorabilă pentru www.niro-stahl.ro și/sau afiliații săi. Dacă un asemenea conflict sau incompatibilitate nu se poate rezolva, se vor aplica termenii și condițiile care reglementează respectivul Serviciu.

UTILIZATORII www.niro-stahl.ro

Site-ul www.niro-stahl.ro poate fi accesat în mod gratuit de către oricine are o conexiune de internet funcțională (Utilizatori Generali), simpla navigare în paginile acestuia nefiind condiționată de crearea unui cont de utilizator pe Site. Totuși, pentru a beneficia de anumite servicii și caracteristici ale siteului, va trebui să vă înscrieți ca Utilizator Înregistrat.

Toți utilizatorii (și cei generali și cei înregistrați) consimt cele de mai jos și să nu copieze, reproducă sau descarce informații, texte, imagini, video clipuri, directoare, fișiere, baze de date sau liste accesate pe sau prin Site (“Conținutul S.C. NIRO STAHL IMPEX S.R.L.”) în scopul revânzării sau redistribuirii conținutului www.niro-stahl.ro.

Codul informatic care stă la baza Site-ului și a Serviciilor oferite este proprietatea www.niro-stahl.ro. Utilizatorul este de acord să nu copieze, modifice, închirieze, licențieze, împrumute, vândă, atribuie, distribuie, intervină sau să transfere în orice alt fel drepturile asupra codului cu care s-a construit Site-ul.

 www.niro-stahl.ro poate permite accesul Utilizatorilor la conținutul, produsele sau serviciile oferite de terți prin hyperlink-uri (sub formă de cuvinte, sigle, canale sau altele) către asemenea pagini ale Terților. Utilizatorii au responsabilitatea de a citi termenii și condițiile și/sau politicile de confidențialitate ale acestor site-uri înainte de a le utiliza. www.niro-stahl.ro nu deține, nu controlează și nu este responsabilă de contținutul, produsele sau serviciile disponibile pe respectivele pagini ale Terților.

www.niro-stahl.ro are dreptul să limiteze, să refuze sau să acorde un acces diferit la Site și la caracteristicile lui pentru diferiți Utilizatori sau să schimbe caracteristici, să introducă altele noi, fără notificare prealabilă. Niro Stahl nu este responsabilă pentru eventualele efecte negative asupra activității/afacerii sau pierderi cauzate de incapacitatea Utilizatorului de a folosi Site-ul total sau parțial datorată acestor refuzuri/limitări/modificari.

De asemenea, S.C.NIRO STAHL IMPEX S.R.L. nu răspunde pentru întârzieri, erori sau omisiuni privind comunicarea sau transmisia și pentru daune (directe, indirecte, de consecință sau altele) ce decurg din utilizarea sau imposibilitatea de a utiliza Site-ul sau caracteristicile sale.

S.C.NIRO STAHL IMPEX S.R.L. nu raspunde de activitățile nici unui Utilizator desfășurate pe Site-ul www.niro-stahl.ro cât și pe site-urile Terților cu care S.C.NIRO STAHL IMPEX S.R.L. desfășoară colaborare și va fi exonerat în fața oricărei persoane prejudiciate în urma unor asemenea activități.

Utilizatorii Înregistrați – pentru a putea folosi cateva din opțiunile Site-ului Utilizatorul va trebui să se înregistreze/să-și creeze un cont. Utilizatorul trebuie să ofere informații corecte, reale, actuale și complete în formularul de înregistrare. De fiecare dată când aceste informații se schimbă, utilizatorul trebuie să actualizeze datele personale din contul de pe www.niro-stahl.ro. Utilizatorul nu poate folosi contul și parola altui utilizator fără permisiunea acestuia și este responsabil de confidențialitatea datelor sale de autentificare (nume de utilizator și parolă). Utilizatorul este de acord să anunțe www.niro-stahl.ro în legătură cu orice utilizare neautorizată a contului și parolei sale și de orice problemă de securitate. Utilizatorul trebuie să știe că, dacă nu va face operațiunea de ieșire din cont la sfârșitul fiecărei sesiuni de utilizare a Site-ului, poate determina folosirea neautorizată a contului/conturilor sale. www.niro-stahl.ro nu este responsabil de orice pierdere sau alterare care ar putea rezulta în urma nerespectării recomandărilor de mai sus.

Pentru a putea să-și creeze un cont pe www.niro-stahl.ro, Utilizatorul va trebui să ofere câteva date personale precum: nume și prenume, orașul unde locuiește, adresa de mail, și alte informații. Vă rugăm să citiți Politica de confidențialitate pentru a vă informa în legătură cu datele pe care le culegem și felul în care le utilizăm. Completarea formularului de înscriere vă oferă statutul de Utilizator Înregistrat al www.niro-stahl.ro.

Ca Utilizator Înregistrat al www.niro-stahl.ro înțelegeți că orice text, link, fotografie sau alt tip de conținut public pe Site devine public, cu excepția datelor personale pe care alegeți să le mențineți private prin opțiunile Site-ului.

 
Dacă Utilizatorul Înregistrat este persoană juridică, atunci trebuie să respecte anumite condiții:
a. să aibă autoritatea de a supune societatea acestui Acord;
b. să menționeze în formularul de înregistrare adresa principalului loc de desfășurare a activității societății;
c. să ofere informații adevarate, exacte, actuale și complete privind persoana juridică în formularul de înregistrare.

Prin acceptarea acestor termeni și condiții, Utilizatorul Înregistrat este de acord ca www.niro-stahl.ro să introducă datele sale personale în baza de date proprie.

Fără a ne limita la cele menționate mai sus, Utilizatorul se obligă să nu folosească Site-ul pentru următoarele scopuri:
* Publicarea, postarea, încărcarea, corespondență electronică, distribuirea sau diseminarea oricărui conținut cu caracter nepotrivit, profan, defăimător, obscen, indecent ilegal sau care încalcă drepturile altor persoane;
* Descărcarea unor fișiere despre care utilizatorul știe sau se consideră normal să știe că nu pot fi obținute în acest fel;
* Restricționarea sau impiedicarea accesului unui alt utilizator la orice secțiune publică a Site-ului;
* Colectarea sau/și păstrarea informațiilor personale despre alți Utilizatori;
* Intervenția sau subminarea activității site-ului, serverelor și rețelei noastre;
* Asumarea unei alte identități decât cea legală, incluzând, dar fără a se limita la, reprezentanți Niro Stahl sau fals în declarații în ceea ce privește afilierea utilizatorului la o persoană sau o entitate;
* Falsificarea antetelor sau a datelor de identificare în scopul ascunderii sursei conținutului transmis prin intermediul Site-ului sau manipularea prezentei pe Site-ului nostru;
* Întreprinderea oricărei acțiuni care impune o încărcare nerezonabilă și disproporționată a infrastructurii Site-ului;
* Implicarea în orice tip de activitate ilegală.

www.niro-stahl.ro poate oricând suspenda sau anula un Cont de Utilizator. Nu este necesară notificarea pentru suspendare/anulare în următoarele cazuri:
a) conform deciziei www.niro-stahl.ro, Utilizatorul încalcă prevederile prezentului Acord;
b) www.niro-stahl.ro are motive să creadă că informațiile oferite de un Utilizator Înregistrat nu sunt reale, exacte, actuale ori complete;
c) www.niro-stahl.ro consideră că acțiunile Utilizatorului Înregistrat pot cauza pierderi financiare sau urmări legale nefavorabile asupra respectivului Utilizator Înregistrat sau www.niro-stahl.ro și afiliaților săi.

Utilizatorul Înregistrat nu este autorizat să vândă, să încerce să vândă, să ofere spre vânzare, să dea sau să transfere un Cont, ID de Utilizator sau Parolă către un terț fără acordul prealabil scris al www.niro-stahl.ro. Niro Stahl poate suspenda sau anula Contul unui Utilizator sau al destinatarului transferului în caz de vânzare, ofertă de vânzare, ofertă sau transfer care încalcă prevederea de mai sus.

www.niro-stahl.ro are dreptul să refuze înregistrarea sau emiterea Contului, a ID-ului de Utilizator și Parolei unui Utilizator daca:
– crede că accesul respectivului Utilizator pe site poate dăuna intereselor sau imaginii S.C.NIRO STAHL IMPEX S.R.L.
– crede că respectivul Utilizator are intenția de a defăima, abuza, hărțui, amenința sau viola în orice alt fel drepturile legale ale altor persoane și Utilizatori;
– numele de utilizator sau datele furnizate în formularul de înregistrare care vor deveni publice au un caracter nepotrivit, profan, defăimător, obscen, indecent.

Proprietatea Intelectuală

Site-ul www.niro-stahl.ro împreună cu informaţiile expuse, structura și codul informatic al www.niro-stahl.ro, incluzând, dar nelimitându-se la, mărci, sigle, logo-uri, design, meniuri, articole, texte, fotografii, desene etc. sunt proprietatea www.niro-stahl.ro și sunt protejate de legile mondiale ale dreptului de autor, marcă înregistrată și de drepturile de proprietate intelectuală.
Conținutul sau grafica www.niro-stahl.ro nu pot fi reproduse/stocate fără a deține o permisiune scrisă, prealabilă, din partea societății care operează www.niro-stahl.ro.

S.C. NIRO STAHL IMPEX S.R.L. respectă drepturile de proprietate intelectuală ale terților și interzice utilizatorilor încărcarea, postarea sau transmiterea prin altă cale prin intermediul Site-ului a unor materiale care încalcă drepturile de proprietate ale altor persoane fizice și juridice. www.niro-stahl.ro va verifica toate încălcările drepturilor de proprietate semnalate pe Site și va înlătura fără nici un preaviz acel conținut care se dovedește a fi postat sau distribuit ilegal.

Limitarea Răspunderii

Toate informațiile, produsele și serviciile de pe www.niro-stahl.ro sunt puse la dispoziția utilizatorilor “pur și simplu”, fără nici un fel de garanții. De asemnea www.niro-stahl.ro nu oferă nici un fel de garanție privind funcționarea, siguranța, calitatea, durabilitatea, performanța, acuratețea informațiilor, produselor și serviciilor Terților, sau ca fabricarea, importul/exportul, distribuția, oferta, expunerea, cumpararea/vânzarea și utilizarea produselor sau a serviciilor oferite sau prezentate pe Site nu încalcă drepturile Terților.

Utilizatorul înțelege și este de acord că este singurul responsabil pentru descărcarea sau obținerea unor materiale și informații prin intermediul Site-ului în cazul în care acestea ar cauza prejudicii sistemului informatic sau pierderea unor date.

Niro Stahl sau reprezentanții săi nu sunt în nici un fel responsabili față de Utilizatori pentru pierderi, reclamații, daune (inclusiv costuri legale cu caracter permanent) legate de utilizarea Site-ului sau a serviciilor S.C. NIRO STAHL IMPEX S.R.L. sau de nerespectarea Termenilor și condițiilor de față.

Sub nici o formă, www.niro-stahl.ro și reprezentanții săi nu vor fi considerați responsabili pentru erori sau întreruperi ale furnizării serviciilor și conținutului cauzate, direct sau indirect, de forțe naturale (cauze care nu depind de noi), incluzând, dar fără a se limita la disfuncționalități ale rețelei de internet, ale echipamentelor, căderi de curent, conflicte de orice natură, lipsa materialelor sau a forței de muncă, forțe ale naturii, ordine juridice interne/externe sau incapacitatea Terților, caz forțuit, forță majoră, etc.

www.niro-stahl.ro și reprezentanții săi nu vor răspunde în nici un fel pentru orice tip de daune (pierderi de profit sau economii, intreruperi ale afacerii, pierderea informațiilor, neglijență, pagubă) sau orice alt fel de daune cauzate sau rezultate din diverse situații.

Prin prezenta sunteți de acord să exonerați de răspundere Niro Stahl și reprezentanții săi de orice acțiune judiciară sau extrajudiciară pentru cele descrise aici, cât și pentru acțiuni care provin ca urmare a neutilizării corecte sau frauduloase a site-ului.

Fiecare Utilizator se angajează să nu pretindă de la www.niro-stahl.ro și reprezentanții săi nici o pierdere, reclamație, daună (inclusiv costuri legale cu caracter permanent).

Litigii

Atât drepturile și obligațiile, cât și toate efectele juridice pe care acceptarea acestor termeni de către Utilizatorii www.niro-stahl.ro le produce, sunt guvernate de legea română în vigoare și vor fi analizate și judecate de către instanța română. Termenii și conditiile www.niro-stahl.ro se supun legislației române în vigoare. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabilă, în termen de 30 de zile lucratoare de la înregistrarea reclamației la sediul Niro Stahl. În cazul în care nu se poate ajunge la o înțelegere în termenul precizat anterior, litigiile dintre Părți se vor supune rezolvării instanțelor judecătorești competente de pe raza județului Hunedoara/orașul Hațeg, după caz, conform legislației române în vigoare.

Acești Termeni și condiții constituie un acord complet între părți privind subiectul în cauză și înlocuiesc orice alte înțelegeri anterioare sau prezente, în scris sau verbal. Orice modificare sau actualizare a Termenilor și Condițiilor va fi valabilă doar în scris și semnată de Niro Stahl.

Politica de confidențialitate

www.niro-stahl.ro nu face activități de tip spam și nu închiriază, vinde sau înstrăinează sub nici o formă datele utilizatorilor noștri unor terțe părți, cu excepția cazurilor prevazute expres de lege sau la solicitarea expresă a unor instituții de stat.

Pentru întrebări, sugestii, cereri, reclamații sau notificari privind încălcarea confidențialității ne puteți contacta cu ajutorul formularului de contact.

Prevederi finale

www.niro-stahl.ro și Utilizatorul sunt părți contractuale independente. Între acestea nu se creează nici o relație de agenție, societate, asociație, angajat-patron sau franciza prin prezentul Acord.
În cazul în care una din prevederile incluse devine nulă sau inaplicabilă, Acordul rămâne valabil și se vor aplica celelalte prevederi rămase.
Titlurile secțiunilor au doar scop de referință și nu definesc în nici un fel, nu limitează, nu descriu scopul sau aria de aplicare a respectivei secțiuni.
Niro Stahl are dreptul de a modifica sau închide serviciile sale, din orice motiv, fără notificare, inclusiv dreptul de a închide Site-ul, fără a avea vreo răspundere față de utilizatori sau față de Terți.