Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate Niro Stahl Impex
 
Protejarea confidențialității informației transferate pe internet este foarte importantă pentru afacerile care se dezvoltă pe baza internet-ului, de aceea www.niro-stahl.ro a creat această declarație pentru a demonstra clar respectul sau pentru dreptul la intimitate a utilizatorului acestui site web. În timpul navigării pe pagina noastră de web este posibil ca uneori să fie necesar să vă cerem informații despre dvs. Această declarație descrie modul în care noi colectăm și utilizăm informațiile furnizate de dvs.
 

 Acord

Accesând și navigând această pagină web acceptați implicit termenii de confidențialitate și utilizare descriși în continuare.

Niro Stahl poate revizui oricând termenii de confidențialitate fără o notificare prealabilă. Decizia de a schimba termenii în „Termeni de confidentialitate” va fi urmată de schimbări în această pagină pentru ca dvs. să cunoașteți întotdeauna modul în care colectăm și utilizăm informația.

Colectarea datelor cu caracter personal

În general vă cerem informații despre datele dvs. personale atunci când comandați produse sau solicitați informații despre produsele noastre, sau vă înscrieți la un eveniment afișat pe pagina noastră. Informația colectată de www.niro-stahl.ro conține următoarele puncte: nume, prenume, adresă, telefon, e-mail, locație, dar poate conține și alte informații atunci când este necesar să furnizăm un serviciu solicitat.

Utilizarea informațiilor cu caracter personal

www.niro-stahl.ro poate utiliza informația furnizată în scopul procesării întrebărilor sau cererilor dvs. sau în scopul îmbunătățirii produselor sau serviciilor noastre.
Niro Stahl are dreptul să vă trimită e-mail-uri periodice conținând informații legate de serviciile sau produsele despre care v-ați interesat.

Veți putea renunța la aceste informări când doriți.

Securitatea datelor personale

www.niro-stahl.ro protejează cu strictețe informațiile dvs. personale de la pierdere, utilizarea în alte scopuri, acces neautorizat, alterare sau distrugere. O terță parte va avea acces la informația furnizată de dvs. doar în cazul acceptului expres al dvs. sau în cazul în care legea în vigoare cere acest lucru.

Condiții de utilizare a informațiilor de pe această pagină web

Nu aveți dreptul de a folosi, refolosi, distribui, republica sau modifica în scop public sau comercial informațiile, pozele produselor, datele, descrierile produselor conținute în acest site fără permisiunea scrisa a S.C. NIRO STAHL IMPEX S.R.L. Imaginile produselor au caracter orientativ, cu caracter stric de prezentare.

Informații de contact

Suntem interesați de orice recomandări sau sugestii primite de la dvs. legate de „Termeni de Confidențialitate”. Pentru aceasta vă rugăm să ne contactati prin e-mail: office@niro-stahl.ro.